Hlavní obsah

Banderas s Malkovichem zasedli k jednomu barovému stolu

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Ozdobou závěrečné párty karlovarského filmového festivalu v Grandhotelu Pupp, která se konala tradičně v sobotu v noci po předání filmových cen, byla účast filmových hvězd první velikosti Antonio Banderase a Johna Malkoviche.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

K radosti vedoucího stravovacího provozu Richarda Lhotáka souhlasil Antonio Banderas se společnou fotografií.

Článek

„Jejich příchod, to bylo pro účastníky Closing party pravé pozdvižení,“ popisoval vedoucí stravovacího provozu GH Pupp Richard Lhoták.

„Pro mnohé dámy uvidět Banderase asi neskutečným zážitkem,“ uvedl. „Nedovedu si představit, že obě hvězdy kdy mohly zažít nadšenější publikum. Hektickou atmosféru závěrečného večera s Banderasem a Malkovichem umocňovala v Becher´s Baru rytmická hudba, záblesky fotoaparátů a tabákový dým,“ líčil dále.

V Becher´s Baru, který je přístupný pouze vybraným festivalovým hostům, kteří mají na akreditaci pověšené na krku označení s dvěma BB, se pilo podle Lhotáka především pivo.

„Jako lehkou pozdní večeři bylo nabízeno sushi s minidezerty,“ doplnil Lhoták, který si pro celý život bude pamatovat obrázky z letošní závěrečné párty.

„Vidět u jednoho stolu sedět Malkoviche s Banderasem se asi málokomu podaří,“ konstatoval. „Jejich bezprostřednost a přátelské vystupování si získalo srdce celého personálu,“ dodal.

Lhotákovi se podařilo ještě před závěrečným večerem s Banderasem hovořit.

„Při chvilce mezi různými rozhovory jsem se ho stačil zeptat, zda - li je spokojený s našimi službami,“ popisoval Lhoták. „Pochválil nás, že jsme excelentní a taková pochvala je pro nás tou největší odměnou,“ uvedl vedoucí stravování karlovarského luxusního hotelu.

Reklama

Výběr článků

Načítám