Hlavní obsah

Prima začne od září vysílat nový český seriál Letiště

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Prima vytáhla do boje o diváka další trumf. Nový původní český seriál Letiště, který má zatím 84 dílů, začne Prima vysílat od letošního září dvakrát týdně.

Článek

Děj seriálu z leteckého prostředí zavede diváky na atraktivní velké mezinárodní letiště Central airlines plné pilotů a letušek, kde budou prožívat své životní příběhy herci David Matásek s Annou Šiškovou.

Druhou linii příběhu tvoří malé sportovní letiště Točná u Prahy. Tam je králem situace slovenský herec Maroš Kramár. Tito tři herci vytvoří základní vztahový trojúhelník. Každý díl přitom bude mít svou zápletku a nevylučují se ani velmi dramatické situace, přibližující se slavnému románu a filmu Letiště.

Seriál je obsazen oblíbenými herci. Uvidíme v něm také Zuzanu Bydžovskou, Petru Špalkovou, Aňu Geislerovou, Filipa Blažka, Bohumila Klepla a další.

Letiště se točí v ateliérech zbudovaných v bývalém vysočanském ČKD. Stavební mistři v něm vybudovali hangár, trup dopravního letadla Boeing 737, moderní letištní halu i byty jednotlivých protagonistů děje.

Skutečné letecké záběry jsou pořizované z malého letadla. Část děje se odehraje v zahraničí. Režisérem seriálu se stal Petr Zahrádka, hlavním scenáristou Ondřej Provazník a hudbu složil Roman Holý.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám