Hlavní obsah

Hvězdy taneční hudby Ofenbach zahrají v září v Praze

Právo, jaš, kul

Francouzští DJové a producenti Ofenbach vystoupí 26. září 2019 v pražském klubu Roxy. Jedni z nejpopulárnějších zástupců house music zahrají pro tuzemské publikum svůj set nadupaný pozitivní energií v rytmech deep house music na začátku příští klubové sezony.

Foto: archiv kapely

Ofenbach se inspirovali rockovou hudbou.

Článek

Ofenbach sklidili úspěchy díky vlastním skladbám Be Mine, Katchi nebo Paradise. Pro Prahu připravují speciální show, která bude prý nezapomenutelným zážitkem.

César a Oliver, to jsou jména dvou mladých pařížských producentů, kteří sklízejí úspěchy v klubech na celém světě. Jejich skladby patří mezi nejhranější playlistů radií zaměřující se na taneční a klubovou hudbu.

Potkali se již ve svých třinácti letech, kdy založili první rockovou skupinu. Dnes patří mezi nejčerstvější objevy žánru deep house. Kromě vlastních skladeb tvoří také remixy kompozic slavných kolegů. Ve svých setech dávají prostor pro muziku, která je formovala v dětství, a tak se mohou fanoušci těšit na vlivy a remixy skladeb od slavných kapel Rage Against the Machine, Led Zeppelin, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, AC/DC a dalších.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám