Hlavní obsah

Kapela Hodiny v novém videoklipu pobízí k životu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Hodiny se na scéně objevila v roce 2015. Upozornila na sebe singlem Stmívání a o dva roky později přijala pozvání ostravské kapely Kryštof, aby s ní odehrála dva velké koncerty na Strahově v Praze. V témže roce vydala EP S tebou. Aktuálně představuje videoklip k písni Nebudu v koutě stát. Na Novinkách.cz má premiéru.

Klip skupiny Hodiny k písni Nebudu v koutě stát.Video: archiv kapely

 
Článek

„Píseň napsal sám život, stačilo jen najít správná slova. Je určená pro naši generaci, pro všechny, kteří nabyli dojmu, že sny, které měli v mládí a kterých chtěli dosáhnout, už se nesplní, že na ně není čas a prostor,“ popisuje hlavní poselství singlu autor hudby a textu Tomáš Sehnal.

„Videoklip se natáčel v Praze v okolí Žižkova a Olšanského náměstí, kde režisér Ondřej Kudyn a scénárista Ondřej Brejška vybrali ideální lokace pro náš záměr. Klip v několika krátkých příbězích vypráví o všednosti, stereotypu a strachu něco změnit nebo jít za svým snem. I když většina z nás může,“ vysvětluje Sehnal.

Léto kapela stráví hraním na festivalech. Před Vánocemi plánuje vydat novou desku, ke které by nemělo chybět turné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám