Hlavní obsah

Studio ohlásilo návrat Beverly Hills 90210 a Dylan dostal mrtvici

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Beverly Hills 90210 se má vrátit, oznámil server the Hollywood Reporter. Herec Luke Perry (52), který v něm hrál Dylana, dostal údajně v den zveřejnění zprávy mrtvici, uvedl server Variety.

Foto: Profimedia.cz

Americký herec Luke Perry

Článek

V nové sérii se měly vrátit teenagerské idoly devadesátek jako Jason Priestley, Jennie Garthová, Ian Ziering, Gabrielle Carterisová nebo Brian Austin Green a Tori Spellingová.

Foto: Profimedia.cz

Jennie Garthová, která hrávala Kelly.

Zatím se mluvilo o tom, že půjde jen o šest dílů a není jisté, jestli by se tam Luke Perry vůbec objevil. Zdravotní problémy jeho návratu určitě nepomohou. Celý comeback si vymysleli autoři a prodcenti Chris Alberghini a Mike Chessler ve spolupráci se Spellingovou a Garthovou.

Foto: Profimedia.cz

Dylan a Brenda z Beverly Hills v roce 1990

Luke Perry byl údajně hospitalizován s mrtvicí a jeho mluvčí později potvrdil, že herec je skutečně v nemocnici, podle něj „na pozorování”. Diagnózu ale nepotvrdil.

Dvaapadesátiletý Perry, který v devadesátých letech omračoval středoškolačky jako tajemný a komplikovaný Dylan z Beverly Hills, momentálně hraje v seriálu Riverdale a navíc si ho vybral Quentin Tarantino do svého nového projektu Once Upon a Time in Hollywood. Luke Perry by si tak mohl zahrát s Leonardem DiCapriem, Bradem Pittem a Alem Pacinem. Zatím se léta potloukal spíše ve vedlejších rolích v méně známých seriálech.

Reklama

Výběr článků

Načítám