Hlavní obsah

V komedii LOVEní si zahráli Jakub Prachař, Ester Geislerová či Veronika Žilková

Novinky, Stanislav Dvořák

Hrdinka nové české komedie zažije největší životní ponížení na vlastní svatbě, ze které uteče ženich. LOVEní natočil režisér Karel Janák, který stál za filmy typu Rafťáci a Snowboarďáci.

Trailer k filmu LOVEníVideo: Bontonfilm

 
Článek

Dalších rolí v LOVEní se ujali Martin Písařík, Eva Kramerová, Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jaroslav Plesl nebo Jana Švandová.

Když hlavní hrdince uteče nastávající manžel, pečuje o ni kamarádka, která, jak se zdá, vždy umí poradit. Eliška potřebuje hlavně novou známost, proto jí hned založí profil na seznamce.

„Eliška se vrhá do randění naslepo, aby mezi řadou katastrofických schůzek a sérií trapasů zkusila najít nový vztah. Je to jako s pověstnou jehlou v kupce sena. Někde tam prostě bude, jen se musí hledat. Lovit. Láska ovšem nejsou její jediné starosti. Eliška se taky musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem. Podivínem, který na střeše chová včely a který ji u sebe doma za žádnou cenu nechce,“ popsal zápletku distributor filmu Bontonfilm.

Foto: Bontonfilm

Ester Geislerová

Foto: Bontonfilm

Z komedie LOVEní

Foto: Bontonfilm

Z komedie LOVEní

Foto: Bontonfilm

Ester Geislerová a Jakub Prachař hrají nevlastní sourozence.

Pro Ester Geislerovou je to zásadní hlavní role v celovečerním filmu, jejího podivínského nevlastního bratra „ajťáka“ si zahrál Jakub Prachař.

„Ester byla pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy,“ tvrdí Janák. Film jde do kin 21. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám