Hlavní obsah

Karel Gott vystoupí příští rok na Benátské!

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé hudebního festivalu Benátská! s Impulsem, který se odehraje ve Vesci u Liberce 25.-28. července 2019, oznámili jméno hlavní hvězdy. Je jí zpěvák Karel Gott. Jeho koncert bude vrcholem prvního dne akce.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott už na některých letních festivalech zpíval.

Článek

„Pozvání Petra Pečeného vystoupit na festivalu mě velmi potěšilo. Ještě sice nemám přesný seznam písní, které tam budu chtít zpívat, ale určitě vyberu takový repertoár, kterým, věřím, návštěvníky potěším,“ sdělil Karel Gott.

„Čtvrtku 25. července bude vládnout Gott. Bude to taková božská oslava jeho osmdesátých narozenin, kterou by si nikdo neměl nechat ujít,“ řekl Pečený za pořadatele festivalu.

„Letos jsme přivítali rekordní počet návštěvníků, dorazilo jich více než čtyřicet tisíc. To je pro nás obrovská motivace. Pro nadcházející ročník se snažíme připravit skvělý program, aby se nejen všichni vrátili, ale přivedli s sebou i další přátele, a my tak mohli slavit společně další rekord,“ dodal.

V programu 27. ročníku festivalu se představí Richard Müller, Chinaski, Čechomor, Lenny, No Name, Václav Neckář a Bacily, David Stypka a Bandjeez, Michal Prokop a Framus Five, Ben Cristovao a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám