Hlavní obsah

Televizní Silvestr se natáčel v Brně

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Brně natáčel pořad Do roka a do dna režisér Petr Ryšavý. Oblíbené pásmo vtipů, historek ze života známých osobností, a to vše proložené muzikou, které se na ČT 1 vysílá vždy hodinu před silvestrovskou půlnocí, se natáčelo v interiéru brněnské restaurace Charlies Mill s osvědčenou moderátorskou dvojicí Janou Paulovou a Pavlem Zedníčkem.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Sandra Pogodová, Peter Nagy a Jana Paulová.

Článek

Za stůl předpůlnočních bavičů s nimi v první den natáčení usedli Halina Pawlowská, Sandra Pogodová, Peter Nagy, Aleš Zbořil, Václav Svoboda a Robert Mikluš.

„Tak to mi budete muset dát roubík,“ poznamenala zjevně v dobré náladě Sandra Pogodová k požadavku režiséra, by si účinkující neskákali navzájem do řeči. Všem bez rozdílu se však velmi líbila skutečnost, že zatímco dopolední čas byl jen markýrováním silvestrovského veselí, na které si ještě musíme pár týdnů počkat, vše ostatní už bylo opravdové. Paštiky, jednohubky, hamburgery s masem, saláty, ovoce i zákusky či buchty. Víno či pivo si dopřávali nejen účinkují, ale i zhruba tři desítky lidí z komparzu u okolních stolů. A tak se ani nelze divit, že legrace, která brzo začala v restaurační místnosti převládat, byla skutečná, stejně jako smích.

Vůbec tomu nevadilo množství kamer, techniky a početný štáb, který na rozdíl od všech ostatních musel mít zcela jasnou hlavu, abychom se mohli u obrazovek dobře bavit. I když ne všechny vtipy a historky se z těchto pořadů dají nakonec vysílat, jako ochutnávku jeden z decentních, který Právu řekl zpěvák a také fotograf Petr Nagy. Je o fotografech: „Přijde zebra k fotografovi a chce vyfotit. A jak to bude, barevně či černobíle, ptá se fotograf.“

Reklama

Výběr článků

Načítám