Hlavní obsah

Prahu čekají tři dny reggae

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek začne v pražských Letňanech Cannafest Free Zone, třídenní festival reggae a afro hudby s českými i zahraničními skupinami a zpěváky. Program doplní dýdžejové. Koná se v areálu PVA Expo.

Foto: uwebanton.de

Zpěvák Uwe Banton.

Článek

V pátek začíná program už od 14.00. Vystoupí DJ Gadjo.cz, Colectiv & MessenJah, ExT, Urban Robot, Radio Rastafari DJs, Rising Spirits, Uwe Banton a Medial Banana.

V sobotu v 11:30 zahajují Young Selektazz a dále zahrajou DJ Kaya, Aneboafro či Concrete Safari, Mr. Cocoman & Solid Vibes a Lion D & Livity Band. V neděli vystoupí například Bug ’n’ Dub, TiNG a DJ Bíca.

Foto: Aneboafro

Skupina Aneboafro

Festival je součástí Cannafestu, velkého mezinárodního veletrhu konopí. Na letošním 9. ročníku, který se uskuteční ve dnech 2.–4. listopadu, má být 270 mezinárodních vystavovatelů. Na ploše 16 000 m² představí poslední novinky ze světa konopné léčby a pěstování, proběhnou přednášky předních odborníků nejen na léčbu, tematické workshopy, koncerty, soutěže a další akce.

Reklama

Výběr článků

Načítám