Hlavní obsah

V drsném seriálu z 90. let hrají Navrátil, Matonoha či Mottlová

Novinky, Stanislav Dvořák

Internetová televize Stream.cz představila nový seriál Přijela pouť, který vrátí diváky do divokých devadesátých let a ještě divočejšího prostředí kolotočářů. Desetidílná série od Petra Kolečka a Daniela Strejce bude mít premiéru 14. října ve 20.30 hodin.

trailer k seriálu Přijela pouťVideo: Stream.cz

 
Článek

V seriálu plném značně jadrných dialogů, hádek a černého humoru hrají například Jakub Prachař, Michal Suchánek, Oldřich Navrátil, Barbora Mottlová, Alena Mihulová, Tomáš Matonoha či Eliška Křenková.

Foto: Stream.cz

Kolotočář Tomáš Matonoha

Píše se rok 1990. Kolotočářská rodina Dresslerů očekává první sezónu v demokracii. Šéf Jaroslav leští jezdící labutě, jeho žena připravuje novou metodu výkladu z karet. Desetiletý Vojta už svolává děti k řetízkáči a prsatá sestřenice láká „kunčofty“ na střelnici.

Foto: Stream.cz

Oldřich Navrátil

Starý otec Jindřich s nelibostí sleduje, že Jaroslav chce proměnit kolotoče v jakousi moderní firmu a právníci najednou začínají znamenat víc než čestné slovo.

„Na tuto spolupráci jsem se obzvlášť těšil. Už při mém příchodu do Stream.cz se mluvilo o tom, že budu pokračovat ve spolupráci s Petrem Kolečkem. Jsem rád, že se nám to podařilo ještě v letošním roce a můžeme divákům Stream.cz a Televize Seznam nabídnout tento neotřelý a svým způsobem drsný seriál,“ řekl šéf hrané tvorby Stream.cz Daniel Strejc.

Reklama

Výběr článků

Načítám