Hlavní obsah

Nová alba: Twenty One Pilots, Lady Gaga a Bradley Cooper, Jitka Zelenková i KT Tunstall

Právo, Jaroslav Špulák

Startuje podzimní období, kdy nová alba vydávají mnohé hvězdy. Aktuálně to jsou například Twenty One Pilots, kteří patří v současnosti k nejoblíbenějším mladým formacím. Došlo i na soundtrack k filmu A Star Is Born, pod který se jako interpreti podepsali Bradley Cooper a Lady Gaga.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Twenty One Pilots: Trench

Foto: Warner Music

Nová alba

Trench je v pořadí páté album amerického dua Twenty One Pilots, které tvoří Tyler Joseph a Josh Dun. Na desce mísí řadu hudebních vlivů, součástí je i moderní a zvukově současně agresivní produkce jednotlivých písniček.

Lady Gaga, Bradley Cooper: A Star Is Born

Foto: Universal Music

Nová alba

Na soundtracku k novému americkému filmu je devatenáct skladeb rozličných hudebních žánrů a patnáct dialogových tracků, které posluchače uvedou do děje a umožní jim plně prožít filmové momenty i za absence plátna. Soundtrack mimo jiné obsahuje klíčové skladby z filmu – Shallow a Maybe It’s Time.

Jitka Zelenková: Intimity

Foto: Supraphon

Nová alba

Skladby pro novinku si zpěvačka Jitka Zelenková vybírala z repertoáru, který tvoří podstatu jejího hudebního cítění, z pop-jazzových amerických standardů, emotivních francouzských šansonů, filmových melodií a bossa novy. Doplnila je původními skladbami domácích autorů, které souzní s těmi světovými.

KT Tunstall: Wax

Skotská zpěvačka a skladatelka KT Tunstall vydává své šesté studiové album. Navazuje na dva roky starý poprockový počin Kin. Obě desky ještě doplní do pomyslné trilogie ta následující.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám