Hlavní obsah

Nová alba: Ivan Kral, Olympic či David Guetta

Právo, Jaroslav Špulák

V posledních dnech se v hudebním světě objevily novinky dvou českých legend Ivana Krale a kapely Olympic. Plnou silou se k nim přidali David Guetta, Carrie Underwood či Tony Bennett s Dianou Krall.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Ivan Kral: Colors

Foto: Warner Music

Nová alba

Po čtyřech letech přichází v Americe usazený český zpěvák, hudebník a skladatel Ivan Kral s novým albem. Drží se na něm svého rukopisu, který koresponduje se zvukem na rockové scéně šedesátých a sedmdesátých let.

Olympic: Trilobit

Foto: Supraphon

Nová alba

Po albové trilogii Souhvězdí přichází Olympic s novinkou, která je rockovější a propracovanější. Poprvé se producentem jeho desky stal člověk zvenčí, Čechoameričan Mirek Váňa. Přizvání byli i dva mladí hudebníci světové třídy, kytarista Alex Darson a klávesák Eren Basbug.

David Guetta: 7

Foto: Warner Music

Nová alba

Francouz David Guetta je ikona taneční scény. V minulosti definoval tvář EDM, když zkřížil undergroundovou dance music s mainstreamovým popem. Na novou desku si pozval sérii pozoruhodných hostů. Jsou to Sia, Justin Bieber, J Balvin, Nicki Minaj, Martin Garrix, Anne-Marie, Jess Glynne, Jason Derulo a další.

Tony Bennett a Diana Krall: Love Is Here To Stay

Foto: Universal Music

Nová alba

Kanadská jazzová zpěvačka a pianistka Diana Krall vydává společně s americkým zpěvákem Tonym Bennettem desku Love Is Here To Stay. Společně na ní oslavují dílo skladatelů George a Iry Gershwinových.

Carrie Underwood: Cry Pretty

Foto: Capitol

Nová alba

Americká zpěvačka Carrie Underwoodová patří mezi ty, kteří ve své tvorbě vycházejí z country a spojují ho s popem či prvky r’n’b. Tak je to i na jejím v pořadí šestém studiovém albu, které v pátek vydala.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám