Hlavní obsah

Vyjde soundtrack k filmu s Lady Gaga

Právo, jaš, kul

A Star Is Born je nově natočené americké romantické muzikálové drama. Jde o již třetí remake stejnojmenného filmu z roku 1937. V české republice bude od 4. října uváděn v kinech pod názvem Zrodila se hvězda.

Foto: ČTK/AP

Lady Gaga se představila při uvedení filmu i na festivalu v Torontu.

Článek

V hlavní roli filmu se objevuje Bradley Cooper, pro kterého je snímek rovněž režijním debutem. Vedle něho se v hlavní roli objevuje šestinásobná držitelka Grammy Stefani Germanotta, která je v hudebním světě mnohem známější pod pseudonymem Lady Gaga. Soundtrack k filmu vyjde 5. října.

Bude na něm devatenáct skladeb různých hudebních žánrů a patnáct dialogových nahrávek, které posluchače uvedou do děje a umožní jim prožít filmové momenty. Soundtrack mimo jiné obsahuje písně Shallow a Maybe It’s Time.

Bradley Cooper ve filmu hraje countryového idola Jacksona Mainea, jenž objeví talentovanou zpěvačku Ally, kterou ztvárnila Lady Gaga. Přiměje ji k vystupování a katapultuje ji tak ke slávě. Když však její raketový start zastíní jeho kariéru, stále obtížněji nese svůj ústup z velkých pódií, a o to více se potýká se svými vnitřními démony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám