Hlavní obsah

Může se to stát komukoliv, vzkazují dvojčata z kapely 20 Minutes a představují nový klip

Právo, kul

Sestry Simona a Denisa Katzerovy vydávají po roce druhý singl s klipem k písni Remember Me. Na singlu pracovaly s producenty Jiřím Burianem a Mikolášem Růžičkou, kteří stojí za projektem Republic Of Two.

Nový klip skupiny 20 MinutesVideo: archív kapely

 
Článek

Klip se odehrává ve dvou časových liniích - v šedesátých letech a současnosti. V nich se loučí dva mladé páry, které rozdělují povinnosti jako vojna a studium v zahraničí. Oba navzdory rozdílným časovým obdobím prožívají totožné emoce, a to je právě leitmotivem celého příběhu.

„Chtěly jsme poukázat na to, že všichni zažíváme podobné emoce, ať už jde o naši babičku, mámu nebo o nás v pubertálním věku, a že se emoce s časem nemění, i když jsou nestálé. Je to jedna z mála věcí, které zůstávají. V klipu je malé překvapení v podobě neočekávaného zvratu,“ říká Simona Katzer.

Autorkami námětu i scénáře jsou samotná dvojčata, pro která je video k písni stejně důležité jako píseň samotná.

„Často se nám stává, že při skládání písniček se nám současně s tím tvaruje v hlavě i vizuál. Je to důležitá součást našeho sdělení. Pokud vše dobře dopadne, chtěly bychom příští rok vydat EP, na kterém by měly všechny písně své video,“ dodává Denisa Katzer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám