Hlavní obsah

Nová alba: Jason Mraz, Nicki Minaj a Jake Shears

Právo, Jaroslav Špulák

Jelikož léto vstoupilo do své druhé poloviny, začínají se probouzet i velká jména na světové hudební scéně a chytře vydávají své nahrávky do období, kdy konkurence čeká na trh podzimní a vánoční. Tak to aktuálně udělali Jason Mraz a Nicki Minaj. Jake Shears debutuje.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Jason Mraz: Know

Foto: Atlantic

Nová alba

Americký zpěvák a skladatel Jason Mraz vydal své šesté studiové album Know. Byť na své hudební cestě koketoval již s mnoha styly, tentokrát se usalašil v oblasti pop rocku. Sympatické je využívání akustických nástrojů pro celkově příjemný zvuk desky.

Nicki Minaj: Queen

Foto: Cash Money

Nová alba

Trinidadská raperka Nicki Minaj nazvala své čtvrté studiové album Queen. K jeho realizaci pozvala řadu hostů, mimo jiné Eminema, Lila Waynea, The Weeknda, Arianu Grande a další. Vznikla stylová nahrávka, která však co do nápaditosti zůstala velice průměrná. Jak už to bývá v americkém hip hopu zvykem, podílelo se na ní mnoho producentů.

Jake Shears: Jake Shears

Foto: Freida Jean Records

Nová alba

Američan Jake Shears stál v čele poměrně výrazných popových Scissor Sisters. Nyní se vydal na sólovou dráhu a v devětatřiceti letech vydává vlastní debut. Je to dobrý pokus o pop pro dospělé, znějí z něho smyčce i dechové nástroje.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám