Hlavní obsah

Nova chystá na podzim Život ve hvězdách a nové díly Dámy a krále i Specialistů

Novinky, Stanislav Dvořák

Nové řady Specialistů a Dámy a krále, magazín Život ve hvězdách, pokračování Malých lásek, Mise nový domov, Ordinace v růžové zahradě 2 či pořadů Tvoje tvář má známý hlas, to vše chystá skupina Nova na podzim.

Foto: TV Nova

Zuzana Kajnarová v seriálu Specialisté

Článek

Pondělí večer bude na Nově patřit novým dílům seriálu Specialisté. Úterý a čtvrtek se vysílá Ordinace v růžové zahradě 2 a Víkend, novinkou bude lifestylový magazín Život ve hvězdách s moderátorkou Petrou Svobodou. Hvězdami pořadu mají být samotní diváci, kteři si budou podle Novy „plnit své sny ve spolupráci s celebritami“.

Ve středu poběží reality show Výměna manželek a dokumentární reality Malé lásky z prostředí porodnice. Pořad O 10 let mladší s Monikou Absolonovou bude sledovat proměny dvojic, které prý omládnou o dekádu.

Pátky patří starším českým filmům a v sobotu Nova nasazuje oblíbenou show Tvoje tvář má známý hlas, kde se objeví Jitka Schneiderová, Jan Révai, Michaela Badinková, Robert Jašków, Eva Burešová, Patrik Děrgel, Vojta Drahokoupil a Tereza Mašková.

V neděli večer poběží nové díly kriminální série Dáma a král.

Do budoucna chystá Nova další kriminální seriál, jeho název ale programová ředitelka Alex Ruzek zatím nezveřejnila. Vrátit by se podle ní měla také Policie Modrava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám