Hlavní obsah

Freddie Mercury zpívá, bojuje a umírá. Trailer Bohemian Rhapsody je venku

Novinky, Stanislav Dvořák

Ten příběh má v sobě všechno, co potřebuje velký biják - drsné začátky, slávu, peníze, drogy, dokonalou muziku a nad tím vším vznášející se vědomí blízkosti smrti. Hlavní trailer k filmu o skupině Queen Bohemian Rhapsody je venku.

Trailer k filmu Bohemian RhapsodyVideo: Cinemart

 
Článek

V traileru se představuje americký herec Rami Malek jako geniální skladatel a zpěvák Freddie Mercury. Zachycuje cestu ke slávě, hádky v kapele a globální úspěch jedné z nejoriginálnějších skupin 20. století.

Bohemian Rhapsody je první celovečerní hraný film o skupině Queen. Čtyři vysokoškolští studenti se setkali na přelomu šedesátých a sedmdesátých let v Londýně a zformovali skupinu, která byla dost extravagantní na to, aby byla hned pochopena širokou veřejností. Když ale vydala desku A Night at the Opera a hit Bohemian Rhapsody, bylo o slávě rozhodnuto.

Rami Malek se proslavil v seriálu Mr. Robot, dále hrál třeba ve filmech Noc v muzeu, Twilight Saga, Dočasný domov, Back Beyond a Need for Speed. V minulosti se spekulovalo, že by Mercuryho mohl hrát Johnny Depp nebo Sacha Baron Cohen.

Premiéra filmu bude 1. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám