Hlavní obsah

Seznam.cz veze na festivaly Bena Cristovaa, Jindřicha Šídla i kino

Seznam.cz vyrazí na osm letních festivalů se speciálním kamiónem Televize Seznam, se známými osobnostmi, kinem Stream.cz a VIP zónou Proženy.cz.

Foto: Seznam.cz

Truck Televize Seznam

Článek

Roadshow startuje 28. června na Aerodromu v Panenském Týnci a navštíví také festivaly Beats for Love, Benátská noc, Létofest Brno, Hiphop Kemp, Soundtrack Poděbrady, PragueComicon a Vinobraní ve Znojmě.

Speciálně upravený truck bude fungovat jako studio Televize Seznam, ve kterém se přímo na festivalech budou natáčet pořady. Na Aerodromu v Panenském Týnci půjde konkrétně o dva díly Výzvy. Lidé tam budou moci potkat například novináře Adama Junka, který bude točit rozhovor s Igorem Rattajem (jedním z duchovních otců Aerodromu). S Jindřichem Šídlem si mohou návštěvníci zavtipkovat o Šťastném pondělí, jeho úspěšném pořadu na Seznamu. A pak ho sledovat při zpovědi Bena Cristovaa, tváře projektu Seznam se bezpečně.

„Vyrazili jsme na festivaly s novým mobilním studiem, abychom – zjednodušeně – přivezli naši televizi za našimi diváky. Chceme je nechat nakouknout do kuchyně natáčení pořadů, dát jim možnost povídat si s našimi tvářemi. A díky pojízdnému studiu mohou být i přímo součástí vysílání,“ řekl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV v Seznam.cz.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ben Cristovao

„Vedle studia si budou festivaloví návštěvníci moci odpočinout i v chill out zóně nebo se pobavit v kině Stream.cz. To nabídne vlastní seriálovou tvorbu i oblíbené pořady. Diváci se tak mohou těšit například na seriál Štafl a Kadeřnictví nebo na pořady Grill Hunters, Meziplyn či Jak ušetřit,” uvedla PR specialistka Hana Holubová.

Ve speciální zóně on-line magazínu Proženy.cz bude připraven i program pouze pro dámskou část festivalového osazenstva. „V tomto stanu, kam je mužům vstup zakázán, se ženy budou cítit jako v bavlnce. Máme pro ně připravené hýčkání v podobě masáží, originálních drinků, vodní dýmky, péče vizážistek a v neposlední řadě třeba i tetování henou. Příjemným benefitem budou i čisté toalety, kde nikdo nebude zvedat prkénko,“ dodala šéfredaktorka lifestyle redakce Seznam.cz Monika Binarová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám