Hlavní obsah

Peter Aristone vydává píseň a klip o posedlosti sociálními sítěmi

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Peter Aristone přichází s novou skladbou a klipem k ní. Jmenuje se Eye of a Needle a napsal ji spolu se Sachou Skarbekem a Benem Parkerem. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip Petera AristonaVideo: BrainZone

 
Článek

„Písnička je o moderní posedlosti sociálními sítěmi, kdy lidé tráví většinu času ve světě, který vlastně neexistuje, a kvůli tomu jim uniká skutečný život. Pro závislost na sítích existuje i anglický výraz fear of missing out, což znamená něco ve smyslu strach ze zmeškání. Lidi neustále, každých pár minut, čekují Facebook, Instagram a kdo ví, co všechno ještě, aby jakože o nic nepřišli, aby se cítili, že mají aktuální informace o tom, co kdo dělá. Mají pocit, že když to chvíli neudělají, něco jim unikne a budou oproti ostatním pozadu,“ říká Peter Aristone.

„Spousta lidí čekuje každých pár minut, kolik jim přibylo lajků u jejich fotky, kdo to okomentoval a podobně. Tráví pak celý den v podstatě jen na síti a přichází o normální zážitky ve svém životě. Poselství písně je jednoduché: zvedněte na chvíli hlavu od těch obrazovek a začněte žít,“ dodává.

Reklama

Výběr článků

Načítám