Hlavní obsah

Beat festival připomene rockovou klasiku v Praze i Brně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Československý beat festival se koná i letos a nabídne čtyři koncerty. Finále soutěže kapel 3. 11. v brněnském Sono centru, 13. 11. mimořádný koncert Černý racek v Praze a 16. a 17. prosince dva koncerty v pražské Lucerně.

Foto: Live Nation

Progres 2

Článek

Festival nově pořádá soutěž Rock pro tento rok. Jakákoliv česká nebo slovenská skupina se může přihlásit na stránkách festivalu, odborná porota vybere sedm finalistů, o kterých bude hlasovat veřejnost. Ti si poté zahrají na finálovém koncertu, který se uskuteční 3. listopadu v brněnském Sono Centru.

Vítěz zahraje na Československém beat festivalu po boku skupin Collegium Musicum, Progres 2, Markýz John, Tichá dohoda, Pavel Sedláček a Cadillac a Peter Lipa a Bluesband Luboše Andršta.

Na památku baskytaristy Jana Čarvaše, Boba Frídla a Oldřicha Veselého vystoupí 13. listopadu v Divadle Hybernia Synkopy 61, Martha a Tena s Professor Bandem a Lešek Semelka a S.L.S.

Reklama

Výběr článků

Načítám