Hlavní obsah

Na Beats for Love přijede i producentské duo Galantis

Právo, zr

Další jména umělců, kteří na počátku července dorazí na festival taneční hudby Beats for Love v Ostravě, zveřejnili pořadatelé. Všem novým jménům vévodí projekt Galantis a legendy drum and bassové scény Andy C a Sub Focus.

Foto: Beats for Love

Galantis

Článek

Švédské DJské a producentské duo Galantis vystoupí vůbec poprvé v České republice. Christian Karlsson a Linus Eklöw započali svou spolupráci v roce 2007, největší mezinárodní úspěch však zaznamenali na konci roku 2014. Od té doby jejich kariéra roste, na kontě mají již dvě studiová alba či nominaci na ceny Grammy. V Ostravě se podobně jako již dříve oznámený Alan Walker, představí na multiinstrumentální Love Stage.

„Galantis je velice zajímavý a populární projekt, který se svou tvorbou významnou měrou podílí na popularizaci elektronické taneční hudby po celém světě, podobně jako třeba Sigala, kterého jsme tady měli minulý rok. Jsme tedy velmi rádi, že Galantis poprvé vystoupí v České republice právě u nás,” komentuje Kamil Rudolf, ředitel festivalu.

Vedle Galantis na Love Stage vystoupí také Andy C, který je zakladatelem D’n’B vydavatelství RAM Records. Spolu s ním zahraje i další člen tohoto vydavatelství a zároveň člověk, kterého právě Andy C objevil a pomohl mu na vrchol. Sub Focus je hvězdný drum & bassový DJ a producent z Londýna, který se na scéně pohybuje od roku 2003 a za dobu své aktivní kariéry už stihl dělat headlinera i na anglickém Glastonbury, což je jeden z největších festivalů světa.

Reklama

Výběr článků

Načítám