Hlavní obsah

Bolek Polívka ve spotu k Českému lvu mluví sám se sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spoty k 25. ročníku Českého lva mají svou podobu. A také nový koncept. Oproti minulým ročníkům, kdy se v nich herci představovali ve dvojicích, se v krátkých videích letos objeví jen jeden herec - Bolek Polívka. „Parťáka jsem ale měl. Kdo by si přál lepšího parťáka než Českého lva?“ říká Polívka.

Bolek Polívka ve spotu k 25. Českému lvuVideo: Archiv KMV

 
Článek

Minulý rok se bratři Hádkové ve spotech ve lvy měnili, v letošním námětu se Bolek Polívka setkává se svým „lvím“ alteregem. Celodenní natáčení si tak vystačilo scénou se zrcadlem a nepostradatelnými rekvizitami, např. hřívou nebo lvím ocasem.

„Zvolil jsem velmi jednoduchou koncepci samomluvy, kterou provozuje každý, kdo se ráno po probuzení či večer před spánkem ocitne sám před zrcadlem a je schopen podívat se na svůj odraz,“ objasňuje autor scénáře i režisér spotů Magnesia Jan Prušinovský.

Foto: Magnesia

Bolek Polívka ve spotu k 25. ročníku Českého lva

Dodal, že natáčení, přestože jen s jedním protagonistou, bylo složitější než to loňské s bratry Hádkovými. „Protože šlo o jednoho herce, který mluví sám na sebe, bylo to mnohem těžší než loni. Musel jsem si předem rozhovor Bolka s Bolkem sám představit a samotný výsledek se nedal ani odhadnout,“ upřesnil režisér.

Foto: Magnesia

Bolek Polívka ve spotu k 25. ročníku Českého lva

Spolupráci s Janem Prušinovským si Polívka pochválil. „Ještě jsme spolu nepracovali, a docela mě to mrzí. Takových Prušinovských je málo,“ řekl na režisérovu adresu.

V celkem šesti spotech se objevuje i nová soška Českého lva, jejímž autorem je designér Rony Plesl [celá zpráva].

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám