Hlavní obsah

Letní Votvírák: Chinaski, Tata Bojs, Xindl X, Uhlíř a další

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už teď je známa část programu festivalu Votvírák, který vypukne 15. až 17. června v Milovicích. Festival loni podle údajů pořadatele navštívilo 65 tisíc fanoušků.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jaroslav Uhlíř

Článek

Na Votvíráku hrají pouze české a slovenské kapely, převážně mainstreamového charakteru. Hlavní sekce tvoří rock/hard & heavy, pop a také hip hop a taneční scéna.

Žádným překvapením není účast skupiny Chinaski, která má letos novou sestavu, přijedou také Pipes & Pints, Tata Bojs, Mig 21, Horkýže Slíže a Divokej Bill. Ze zpěvaček dorazí třeba Ewa Farna.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ewa Farna

Svérázným písničkářem a skutečným hitmakerem je Jaroslav Uhlíř, který zase nabídne melodie ze svěrákovských filmů a z pohádek.

„Cílem festivalové dramaturgie nebylo a není experimentovat, od toho jsou podle nás jiné domácí hudební festivaly. My nabídneme nejznámější a nejdůležitější jména české a slovenské hudební scény, která mají co říci a dokáží oslovit široké publikum,” řekl za pořadatele David Šindelář.

Vedle hudby nabídnou v Milovicích herní zóny, adrenalinové sporty, tvůrčí dílny a občerstvení všech typů. Slibují také parkování pro 10 000 automobilů.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám