Hlavní obsah

Spice Girls ohlásily návrat

Právo, jaš

Britská formace Spice Girls odstartovala v devadesátých letech vlnu zájmu o dívčí popové skupiny a stala se inspirací třeba pro soubory All Saints nebo Sugababes. Po setkání v domě Geri Halliwellové nyní ohlásila další návrat.

Foto: ČTK

Spice Girls, zleva Mel B, Mel C, Geri Halliwellová, Emma Buntonová a Victoria Beckhamová.

Článek

V prohlášení uvedla: „Prožily jsme nádherné odpoledne a vzpomínaly jsme spolu na krásné časy. Jsme nadšeny skutečností, že Spice Girls nadále vzbuzují velký zájem. Shodly jsme se na tom, že nás čeká mnoho zajímavých příležitostí, které opět probudí ducha Spice Girls.“

Podle zpráv britských médií by sice nemělo jít o návrat na koncertní pódia, skupina však přesto plánuje několik společných projektů.

Podle listu The Sun plánují dívky i vydání kompilace svých největších hitů. Proslýchá se také, že poprvé společně živě vystoupí na květnové královské svatbě prince Harryho a Meghan Markleové, která prý byla vždy oddanou příznivkyní skupiny.

Kapela Spice Girls vznikla v roce 1994.

Na kontě má alba Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po velkém úspěchu v devadesátých letech si dala v roce 2000 pauzu a její členky se pak opět setkaly v letech 2007 a 2008, kdy absolvovaly světové turné. Naposledy se představily na závěrečném ceremoniálu londýnských olympijských her v roce 2012.

V sestavě jsou Mel B, Victoria Beckhamová, Emma Buntonová, Mel C a Geri Halliwellová.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám