Hlavní obsah

Travolta ženy neobtěžoval, premiéru mu odložili kvůli větší propagaci

Novinky, Stanislav Dvořák

Všechno je jinak, tvrdí producent Keya Morgan, který stojí za filmem Gotti. John Travolta nemá žádný skandál, jak si vymýšlejí příznivci spikleneckých teorií v internetových diskusích. Omezená premiéra filmu Gotti byla zrušena proto, že chtějí investovat do mnohem větší. Film je podle něj špičkový a zaslouží si propagaci.

Foto: Milan Malíček, Právo

John Travolta

Článek

„Nesouvisí to se skandálem, sexem nebo něčím takovým,“ vysvětlil Morgan. „Film Johna Travolty nebyl studiem odhozen, vlastně dostal milióny dolarů navíc a dostane se mu větší premiéry. Je to mistrovský mafiánský film.“

„Je to jeden z nejlepších filmů o mafiánech za poslední roky, my jsme ho sami stáhli, ne naopak, dělali jsme dvě pracovní projekce a zpětná vazba byla úžasná,“ tvrdí Morgan.

Foto: Lionsgate

John Travolta jako mafiánský boss ve filmu Gotti

Původně měla proběhnout menší premiéra v pár kinech přes Lionsgate Premiere a současně na službách Video on Demand. To ovšem producenti nechtějí. Raději se rozhodli sehnat milióny dolarů, aby vykoupili své dílo zpět a zaplatili si širší distribuci a mnohem větší reklamní kampaň. Celkově prý mají 50 miliónů dolarů.

Je to neobvyklý tah a nelze se divit, že to vyvolávalo spekulace. V roce 2000 totiž jistá masérka v Palm Springs tvrdila, že ji Travolta obtěžoval. Policie to ale odložila jako nepodložené. V roce 2012 se objevilo podobné obvinění – a opět to k ničemu nevedlo. Travoltův právník Marty Singer to celé uzavřel jako „naprostý výmysl“.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám