Hlavní obsah

Mercuryho nakonec natočí Fletcher

Novinky, Stanislav Dvořák

Dexter Fletcher dokončí film Bohemian Rhapsody o Freddiem Mercurym, ze kterého byl odvolán Bryan Singer. Pracovat má začít už příští týden.

Foto: Profimedia.cz

Dexter Fletcher

Článek

Dexter Fletcher má za sebou režii filmů jako Orel Eddie a Wild Bill a veřejnost ho zná také jako herce. Singera studio vyhodilo v pondělí, protože údajně několikrát nepřišel do práce a hádal se s hlavním hercem Ramim Malekem. Singer ale odmítá, že šlo o hádky. Podle něj běžné tvůrčí spory úspěšně vyřešili. Upozornil také, že jeden z jeho rodičů je vážně nemocen a on potřeboval jet domů do Ameriky. Film se natáčí v Londýně. Studio mu nechtělo dát volno, a tak se nedohodli.

Fletcher hrál například ve filmech Stardust a Kick-Ass a v poslední době režíroval Orla Eddieho, příběh o britském skokanovi na lyžích, který se přes nepřízeň osudu probojoval na olympiádu.

Foto: Profimedia.cz

Bryan Singer

Film o frontmanovi legendárních Queen se rodil velmi těžce. Mercuryho mohl hrát i  Johnny Depp nebo Sacha Baron Cohen, ale komunikace se zbylými členy Queen nefungovala. Cohen se kvůli pojetí postavy Mercuryho pohádal s Brianem Mayem a  uráželi se i přes média.

Premiéra filmu stanovená na prosinec 2018 stále platí.

Reklama

Související články

Queen vyrabovali archív a vydají rarity

Čtyřicáté výročí slavné desky News of the World, kde se mimo jiné objevily nejbombastičtější queenovské hymny We Will Rock You a We Are the Champions, oslaví...

Výběr článků

Načítám