Hlavní obsah

Honza Křížek představuje klip k písni Tsunami. Je o lásce k jeho ženě

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 10. listopadu vyjde debutové sólové album zpěváka Honzy Křížka nazvané prostě Honza Křížek. První singl z něho, písnička Tsunami, má premiéru i s klipovým zpracováním na Novinkách.cz.

Honza Křížek - klip k písni TsunamiVideo: archív autora

 
Článek

„Tsunami je pro mě vlna lásky, která zaplaví suchý břeh. K napsání písně mě inspirovala má žena Petra, která mi byla v jedné z nejtěžších chvil v životě obrovskou oporou. Byl jsem jako ten suchý břeh, vyprahlý, smutný. Ona ale stála vedle mě jako ztělesnění lásky, poněkolikáté v životě mi poskytla energii a sílu. Myslím si, že je to dobrý důvod k tomu napsat o ní písničku,“ vysvětlil Novinkám.cz Křížek.

Autorem videoklipu ke skladbě Tsunami je Rosťa Novák mladší, herec a principál souboru Cirk La Putyka. Kameru obsluhoval Jakub Jelen, který klip také sestřihal.

Křížek své první album nahrál a nazpíval ve studiu The Barn pod producentským dohledem Dana Frimla, který na nahrávku přispěl skladbou Planety. Ta je společně s coververzí skladby Slunečný hrob s hostujícím Michalem Pavlíčkem jedinou z těch, pod níž není Křížek podepsán coby autor.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám