Hlavní obsah

Výbušný crossover Gaia Mesiah se vrací na pódia

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Gaia Mesiah dlouho spala a vypadalo to, že se už nevrátí. Loni se ale postavila na nohy a nyní v listopadu se vydává na TeleporTour.

Foto: Smart Communication

Gaia Mesiah

Článek

Turné začne 2. listopadu v Kutné hoře a pokračuje dále do Valašského Meziříčí, Jablonce nad Nisou, Brna a dalších měst. Skončí v pražském Lucerna Music Baru 22. listopadu. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že se jedná skutečně o původní sestavu: Marka Rybin - zpěv, Santa Morella - kytara, Miša M - bicí, Josh Stewart - basa.

Převážně dívčí skupina Gaia Mesiah na sebe strhla pozornost kolem roku 2005 mimořádně agresivním zvukem s prvky metalu a funku, který se v Čechách moc neslyší. Dámy vydaly desky jako Ocean, Alpha Female a živák Thank You Dr. Beat, ale docela rychle se rozhádaly a rozpadly.

V roce 2016 se Gaia Mesiah vrátila i s australským basistou Joshem Stewartem, který kvůli tomu přiletěl až ze Sydney. Přes léto měli jediné vystoupení na festivalu Rock for Churchill a teď konečně vyjedou na turné.

Vstupenky najdete na www.gaiamesiah.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám