Hlavní obsah

Vojtěch Dyk chce v novém klipu Vihorlat

Zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou se letos vrátili na koncertní pódia v celé České republice již na šesté turné. Z nového repertoáru se zrodil hit, píseň Vihorlat, která zaznamenala velký ohlas při všech vystoupeních.

Videoklip k písni VihorlatVideo: B Side Band

 
Článek

„Písnička má obrovský ohlas. Zatím měla úspěch úplně všude. Dokonce i v Praze,“ říká bandleader Buchta a naráží na věčné brněnsko-pražské špičkování mezi kapelou a zpěvákem. „Řekl bych, že na to, že ta píseň zatím není v žádných rádiích, se z ní pomalu ale jistě stává megahit,“ potvrzuje úspěch Vihorlatu Vojtěch Dyk.

Proto natočili k této písni zbrusu nový videoklip. Klip je inspirován muzikantským životem na turné, o němž panují představy, že plný alkoholu, nevázaného sexu a pařby. Předpokládejme, že nic z toho není v případě vašich turné pravda? „No tak to teda nevím, kdo si takhle tour představuje. Přece každý správný rocker má na tour jeden kufřík s oblečením, jeden s nástrojem a jeden plný knih, aby se mohl vzdělávat... Já například mám už dva měsíce rozečtenou Bibli...Těším se, jak to dopadne...Zatím jsem v polovině...,“ tvrdí zcela přesvědčivě Vojtěch Dyk.

Reklama

Výběr článků

Načítám