Hlavní obsah

Natáčení Bajkerů se neobešlo bez pádů

Novinky, hlk

Filmování očekávané komedie Bajkeři se neobešlo bez karambolů. O snímku, který režíroval Martin Kopp a jenž už za měsíc vstoupí do kin, se rozpovídala jedna z hlavních hvězd, Hana Vagnerová.

Hana Vagnerová ve filmu a o filmu BajkeřiVideo: Falcon

 
Článek

K cyklistice má herečka Hana Vagnerová prý velmi pozitivní vztah, ačkoli v současné době moc nejezdí a jen sem tam využije městské kolo. Při natáčení Bajkerů však musela pořádně šlápnout do pedálů a najezdila celých 90 kilometrů. Dublérka Kateřina Tóthová ji zastupovala jen v nejobtížnějších scénách.

A natáčení pro herečku nebylo bezbolestné. „Na začátku jsme všichni trochu kňučeli, protože jsme se na kolech obouchali, já jsem se například učila smyk a zmáčkla jsem přední brzdu místo zadní, takže jsem přelítla přes řídítka,“ svěřila se Hana Vagnerová.

Nová letní komedie Bajkeři pojednává o trojici kluků, kteří se ne zcela dobrovolně zvednou od počítačů a vyrazí na výlet objevovat skutečný svět. A když potkají kvarteto zajímavých dívek, realita se hned zdá o něco zajímavější než virtuální svět.

Nejen na kolech se ve filmu objeví také Celeste Buckingham, Štěpánka Fingerhutová, Esther Lubadika, Julie Šurková, Vanda Hybnerová, dále Adam Mišík, Jan Komínek, Vojtěch Machuta, Michal Suchánek, Tomáš Matonoha, Václav Postránecký a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám