Hlavní obsah

Gombitová přivítá zpěváky, které inspirovala

Právo, kul

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová ohlásila další hosty svého vánočního koncertu, který se uskuteční 2. prosince v pražské Tipsport Aréně. Její pozvání přijaly české zpěvačky Tereza Kerndlová a Sabina Křováková.

Foto: ČTK

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová.

Článek

V programu plném písniček, jež napsala sama Gombitová, zazpívají vedle již dříve ohlášených Celeste Buckingham, Adama Ďurici, Martina Chodúra a Adama Mišíka. Na koncertu Sen Mariky Gombitové vystoupí také dětský sbor Coro Piccolo, který bude doprovázet hlavní hvězdu večera.

„Vážím si interpretů, kteří ve své profesi něco dokázali, a to nejen svojí popularitou nebo oblibou vlastních skladeb,“ uvedla Tereza Kerndlová, která v programu zazpívá píseň Prvý príbeh.

„Marika Gombitová všechny tyto aspekty naplnila, ale přidala k tomu ještě něco navíc. Zůstala pro své fanoušky hvězdou i několik desítek let a stala se tak legendou. Proto když jsem byla oslovena, abych vystoupila na jejím koncertě v Praze a interpretovala její skladbu ve svém podání, byla jsem samozřejmě poctěna. Už teď se těším na krásný hudební zážitek,“ doplnila.

„Mariku Gombitovou obdivuji jako zpěvačku, skladatelku a velkou osobnost. Moc se na vánoční koncert těším,“ dodala Sabina Křováková, vítězka soutěže Česko Slovenská Superstar. Gombitovou a ji spojuje jejich vzor, americká zpěvačka Janis Joplinová.

Ve vánočně laděném programu Gombitová přivítá osobnosti nové generace, které svou hudbou inspirovala. K nim patří také talent z dětského domova Ladislav Bubnár.

„S Marikou jsem se poprvé potkal na vystoupení pro nadaci Úsměv jako dar, kde jsem zastupoval náš dětský domov. Když mi nabídla, abych se zúčastnil jejího vánočního koncertu v Praze, neváhal jsem ani minutu a pozvání jsem okamžitě přijal. Je to pro mě velká čest, Marika je jedním z mých vzorů od útlého dětství,“ vysvětlil zpěvák, který zazpívá skladbu Na rozlúčku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám