Hlavní obsah

Justin Bieber zrušil turné

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský zpěvák Justin Bieber zrušil všechny koncerty, které měl ještě odehrát v rámci aktuálního Purpose World Tour. Jak informoval jeho management, ruší se všech patnáct koncertů, jež měl ještě absolvovat do poloviny října ve Spojených státech, Kanadě, Japonsku, Filipínách či Indonésii.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Kanadský zpěvák Justin Bieber.

Článek

Koncerty se ruší z neznámých důvodů. Podle stanoviska, které bylo zveřejněno na zpěvákových internetových stránkách, zpěvák „miluje své fanoušky a nenávidí, když je musí zklamat“. Navzdory úspěchu dosavadního turné se ale „po pečlivém zvážení rozhodl, že neodehraje už žádný další koncert“.

Důvodem mohlo být i to, že před pár dny dostal zákaz vystupovat v Číně. Informoval o tom pekingský úřad kultury, který rozhodnutí zdůvodnil jeho špatným chováním. Podle instituce není vhodné, aby v zemi koncertovali umělci, kteří se špatně chovají. Její zástupci přitom neuvedli konkrétní případy.

„Justin Bieber je nadaný zpěvák, ale je to také kontroverzní mladý umělec. Doufáme, že tím, jak bude dospívat, bude pokračovat ve zdokonalování svých činů a slov a opravdu se stane umělcem, kterého veřejnost miluje,“ uvedl úřad ve stanovisku.

Informace byla reakcí na dotaz jednoho z uživatelů webové stránky úřadu, který se zeptal, proč Bieber nemá v rámci svého asijského turné nahlášené vystoupení na čínské pevnině.

Kanaďan vystoupil loni v listopadu v pražské O2 areně. Bylo to v rámci evropské části uvedeného turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám