Hlavní obsah

Rázlová slaví sedmdesátku v Noci na Karlštejně

Právo, rh

Herečka Regina Rázlová oslaví v neděli 16. července sedmdesáté narozeniny. A to na jevišti v roli paní Ofky v muzikálu Noc na Karlštejně uváděném v produkci Celebrity Management ve spolupráci se Státním hradem Karlštejn.

Foto: Herminapress

Regina Rázlová v šatně před představením Noci na Karlštejně.

Článek

Inscenaci nastudoval Václav Knop s Hanou Holišovou, Janem Křížem, Romanem Tomešem, Pavlem Vítkem, Miloslavem Mejzlíkem a dalšími známými herci. Premiéru na Karlštejně měla před rokem a Hana Holišová se za roli Elišky získala nominaci na Cenu Thálie. Letos se po velkém úspěchu u diváků vrátila na repertoár a výtěžek ze vstupného podpoří opravu nástěnných maleb hradu. Hraje se od 13. do 15. července a poté opět v srpnu.

„Ke Karlštejnu a paní Ofce mám zvláště něžný vztah. V tomto muzikálu jsem tu před více než čtyřiceti lety zaskakovala narychlo roli Aleny za Jiřinu Bohdalovou. A paní Ofku ve filmové Noci na Karlštejně hrála má dlouholetá kolegyně ze šatny i jeviště Divadla E. F. Buriana Slávka Budínová. Inscenace na karlštejnském Purkrabském dvoře má jedinečnou atmosféru a diváci při děkovačce zpívají známé melodie s námi,“ podělila se o zážitky Regina Rázlová, která je divákům známá nejen z řady rolí na scéně Národního divadla, ale i z filmů Utrpení mladého Boháčka, Hodíme se k sobě, miláčku?, Parta hic, Kolja či seriálů Nejmladší z rodu Hamrů, Panoptikum města pražského, Malý pitaval z velkého města, Létající Čestmír i Třicet případů majora Zemana. Po svém návratu na jeviště před pár lety hraje ve třech inscenacích pražského Divadla Ungelt, kde její poslední premiérou je stěžejní role zestárlé Marlene Dietrichové v inscenaci Miss Dietrich lituje...

Reklama

Výběr článků

Načítám