Hlavní obsah

Autor Smrtonosné zbraně točí Predátora

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Shane Black začal točit v Kanadě dalšího Predátora a zveřejnil i první oficiální foto herců. Uvedl, že půjde o „vynalézavé pokračování“, podle jiných zdrojů to prý pokračování není.

Foto: 20th Century Fox

První oficiální foto herců z Predátora. Arnie chybí.

Článek

„Právě pracuju na Predátorovi a není to pokračování. Shane Black vytvořil něco úplně nového. Sice to zůstává v říši Predátora, ale úplně nově, pokud jde o příběh, o kterém se dnes bavíme,“ poznamenal herec Boyd Holbrook.

Americký filmový server IMDB však v rozporu s ním uvádí, že to je pokračování slavné sci-fi z osmdesátých let.

„Myslím, že v tom neuvidíte Schwarzeneggera. Byl by to trik k upoutání pozornosti. Ten film je horor, science fiction a western,” dodal herec.

Bude alespoň cameo?

Režisér Shane Black nyní na začátku natáčení zveřejnil fotku několika herců, kteří se na Predátorovi podílejí, a Arnold Schwarzenegger mezi nimi skutečně není. Vedle Holbrooka si zahrají Trevante Rhodes z filmu Moonlight, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Sterling K. Brown a Olivia Munnová.

Foto: 20th Century Fox

Mladý Arnold Schwarzenegger v Predátorovi

Fanouškům rakouského akčního veterána ještě zbývá naděje, že se objeví na pár sekund v maličkém cameu. Taková překvapení bývají v pokračováních filmů zvykem, ale oficiálně to nikdo nepotvrdil.

Americký herec, scenárista a režisér Shane Black se nedostal k Predátorovi náhodou. Málo se ví o tom, že v původním a nejslavnějším Predátorovi hrál vojáka Hawkinse. Významnější jsou spíše jeho scénáře (například Smrtonosná zbraň, Kiss Kiss Bang Bang, Správní chlapi, Iron Man 3). Kromě Smrtonosné zbraně uvedené filmy i sám režíroval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám