Hlavní obsah

Justin Bieber má stále trable

Právo, jaš

Kanadský zpěvák Justin Bieber má neustále problémy, které jsou nejspíš důsledkem jeho nemístného chování. Aktuálně musí zaplatit zhruba 5300 amerických dolarů jisté Melisse Matthauové, která ho žalovala za to, že zrušil zaplacené setkání s její dcerou v době svého koncertu v americkém Miami. Rozhodl o tom soud na Floridě.

Foto: Petr Horník, Právo

Justin Bieber při svém listopadovém vystoupení v Praze.

Článek

Dvaadvacetiletý zpěvák odehrál začátkem loňského července dva koncerty v Miami, které byly součástí jeho aktuálního světového turné k albu Purpose (2015). S ním ostatně zavítal v listopadu také do pražské O2 areny.

Matthauová koupila v předstihu na jedno z vystoupení vstupenky pro sebe a dceru Gabrielu za zhruba 1850 dolarů, přičemž v ceně bylo i setkání se zpěvákem. Ten však v březnu oznámil, že všechna tato zaplacená setkání na svém turné ruší. A byť organizátoři celé koncertní série následně oznámili, že peníze za zrušené setkání fanouškům vrátí, Matthauová v srpnu zpěváka i tak zažalovala.

Bieber se nezúčastnil ani jednoho soudního jednání, přičemž si na tento případ nenajal žádného právníka. Soud nakonec rozhodl ve prospěch Matthauové, které uznal odškodné zhruba 5300 dolarů. V této částce je cena vstupenek i různé poplatky spojené se soudním řízením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám