Hlavní obsah

Lenny vydává dokument o turné a zveřejňuje jarní termíny

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a skladatelka Lenny připravila pro své fanoušky překvapení v podobě backstage dokumentu z podzimního turné Hearts 2016, který je zavede do zákulisí vyprodané koncertní série. Zároveň oznámila, že Hearts Tour bude na jaře 2017 pokračovat.

Dokument z turné zpěvačky Lenny Video: Universal Music

 
Článek

Hearts Tour 2017 zahájí 3. března v Karlových Varech. Svou show představí v deseti městech, přičemž předprodej startuje 12. prosince. Hudebním hostem Hearts Tour 2017 bude talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra a v Brně se představí jako speciální host Paulie Garand, se kterým Lenny nazpívala duet Hladina.

„Úspěch podzimního turné mě povzbudil k tomu, abych přemýšlela o jeho jarním pokračování. Zájem byl opravdu veliký a spousta lidí se na koncert nedostala. S kapelou už se na pódia těšíme a jsme opět připraveni dát tomu všechno,“ řekla Lenny.

Lenny si na podzimní turné přizvala bratrský tandem Jakub a Mikuláš Křenovi (KrenBros), jež celý průběh zachytil. Fanoušci tak mohou nyní nahlédnout do zákulisí a tvůrčí kuchyně zpěvačky.

Foto: Universal Music, klapper.cz

Lenny v Lucerna Music Baru v Praze.

„Ráda jsem využila příležitosti nechat střípky z turné zachytit na kamery. Byla to má vůbec první hudební šňůra a já jsem chtěla všechny ty vzpomínky zaznamenat. Je to myslím příjemná přidaná hodnota k tomu, že se lidé přijdou kouknout na koncert. Takhle mají možnost pohlédnout i na tu práci za tím, dozvědět se trochu víc o tvorbě a skvělém týmu, kterým se obklopuji a pod jehož rukama vše vzniká,“ vysvětluje Lenny.

Dodejme, že silný zážitek z představení umocňuje vkusně připravená scéna, jež pochází z dílny designéra Martina Hrušky, který už spolu s Lenny pracuje na jarní prezentaci.

Hearts Tour 2017

 3. 3. Karlovy Vary, KD Stará Role

 8. 3. Brno, klub Radost

 9. 3. Hranice na Moravě, Sokolovna

10. 3. Zlín, Masters of Rock Café

11. 3. Velké Meziříčí, klub Jupiter

16. 3. Kladno, DK Kladno

17. 3. Pardubice, klub ABC

18. 3. Liberec, Lidové sady

22. 3. Klatovy, KD

25. 3. Tábor, klub Milenium

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám