Hlavní obsah

Divokej Bill představil klip k písni Tsunami

Právo, kul

Sedmadvacet letních vystoupení, koncertní CD a DVD Doma a natáčení sedmého, dosud bezejmenného studiového alba. To je program skupiny Divokej Bill na letošní rok. Aktuálně představuje nový singl Tsunami. Je první vlaštovkou z chystaného nového alba a klip naladí na kolekci Doma, které vyjde v polovině května.

Foto: Supraphon

Divokej Bill na koncertě loni v Úvalech.

Článek

Divokej Bill, jedna z nejpopulárnějších kapel u nás, se dala dohromady v Úvalech u Prahy před osmnácti lety. Loni 15. srpna odehrála v domácím prostředí open air koncert, na kterém zazněly kromě hitů i nové písně z připravovaného studiového alba, jenž vyjde na jaře příštího roku. Koncert byl zaznamenán Českou televizí, a tak si fanoušci budou moci v polovině května připomenout a vychutnat jeho jedinečnou atmosféru na DVD/CD  nazvaném Divokej Bill – Doma.

„Jsme rádi, že jsme se domluvili s Českou televizí a koncert zaznamenali. On se totiž mimořádně povedl a tak je skvělé, že ho máme zachován v naší diskografii,“ říká frontman kapely Vašek Bláha. „Zároveň je to i takové malé představení našeho připravovaného alba, které jsme roztočili a intenzivně na něm budeme pracovat na podzim tohoto roku. Píseň Tsunami je jednou z těch, které se na něm objeví, a tak jsme jí jako předzvěst natočili a sestříhali k ní živé video z koncertu z Úval. Je to tak vlastně první singl z alba a doufáme, že se našim fanouškům bude líbit,“ dodává Bláha.

Videoklip je možné zhlédnout ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám