Hlavní obsah

Scarlett chystá nepřístupnou komedii s dcerou rockera Kravitze

Novinky, Stanislav Dvořák

Scarlett Johanssonová přibírá do připravované komedie Rock That Body kolegyni Kate McKinnonovou i dceru Lennyho Kravitze Zoe.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Článek

Tvůrci komedie Rock That Body už předem signalizují, že se nebudou snažit získat označení mládeži přístupno, což většina hollywoodských producentů dělá z komerčních důvodů. Často pak dochází k různým střihům ve filmu a kompromisům, nepřístupnost se totiž v zámoří bere opravdu vážně.

Paul W. Downs a Lucia Aniellová sepsali peprnější scénář o pětici dam, které plánují divoký mejdan na pláži v Miami, což se jim vymkne z rukou. Sestavu doplní Jillian Bellová a Ilana Glazerová.

Foto: Profimedia.cz

Lenny Kravitz s dcerou Zoe (vlevo) a její matkou Lisou (vpravo)

Kate McKinnonová je aktuálně stále populárnější herečkou, hraje i v novém remaku Krotitelů duchů, od kterého si Hollywood slibuje značný komerční úspěch, nicméně v poslední době se o něm píše spíš negativně.

Fanoušci prý nenávidí nový příběh a trailer k němu. Pravděpodobně jim jde o to, že scenáristé zrušili všechny hlavní postavy a místo nich dosadili čtyři herečky, které jsou sice talentované, jenže příznivci tohoto specifického žánru o žádné změny nestojí. Producenti Matt Tolmach a Dave Becky neměli moc na výběr. Původní protagonista komedie, pětašedesátiletý Bill Murray, řekl, že o žádné pokračování nestojí, a jeho kolega Harold Ramis je mrtvý. Natáčení s novými hrdinkami začne v srpnu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám