Hlavní obsah

Rambo jde do TV seriálu, Alicia bude nová Lara Croft

Novinky, Stanislav Dvořák

Sylvester Stallone na chvíli opustil své věčné série Rocky a Rambo a místo natáčení x-tého pokračování přijal roli v televizním seriálu Omerta. Angelinu Jolie vystřídá v pokračování Lary Croft švédská herečka Alicia Vikanderová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Alicia Vikanderová nahradí Angelinu Jolie v roli Lary CroftVideo: Reuters

 
Článek

Televizní seriál byl inspirován knihou Omerta od Maria Puza, autora legendárního Kmotra. Děj seriálu se však nemusí knihy vůbec držet. Režírovat by ho měl Antoine Fuqua a další obsazení zatím není známo.

Foto: Dark Castle Entertainment

Sylvester Stallone ve filmu Bullet to the Head

Natáčení se dá očekávat každou chvíli, protože tým scenáristů je kompletní a pilotní díl už je napsán autorským duem Justin Herber a Adam Hoff. Stallone nikdy v žádném seriálu nehrál, ale zdá se, že je to formát budoucnosti, ke kterému se dnes hlásí kdekdo. Svůj seriál ohlásil nedávno také Mel Gibson, a dokonce i geniální newyorský neurotik Woody Allen se upsal k retro sérii z šedesátých let. Ovšem hned poznamenal, že už teď toho lituje.

Foto: Warner Bros.

Ostrá trojka agentů: Henry Cavill, Armie Hammer a Alicia Vikanderová

Mladá švédská hvězdička Alicia Vikanderová, která hrála ve filmech jako Krycí jméno U.N.C.L.E., Dánská dívka a Ex Machina, je oficiálně novou Larou Croft, uvedl magazín Variety.

Nové pokračování Tomb Raidera chystá společnost MGM a režii svěří Norovi Roaru Uthaugovi. Počítačová hra, která předcházela filmům, pochází už z devadesátých let a dosáhla svého času obrovské popularity. Paramount pak podle ní natočil dva mimořádně slaboduché filmy s Angelinou Jolie v hlavní roli.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám