Hlavní obsah

Nová DVD: Padesátka, Trable o Vánocích, Krampus: Táhni k čertu a Rozsudek

Právo, Věra Míšková

Na běžkách i v chalupě se odehrává komedie Vojty Kotka Padesátka. Trable o Vánovíchj mají Diane Keatonová a John Goodman. Vánoce hrají roli i v hororové komedii Krampus: Táhni k čertu. Paul Newman září v dramatu z roku 1982 Rozsudek.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 15. týden

Článek

Padesátka

Nová DVD

Pavka, doyen běžkařské rodiny Bulánů, je do svého sportu tak zamilovaný, že nechal syna porodit na Sněžce ve vysoké nadmořské výšce, aby se rychleji okysličoval. Jenže už dospělý syn Jura mu dělá starosti. Místo běžkování totiž nahání úplně jiné padesátky. Je závislý na svádění zralých žen, jimž vyhání mráz z duší.

Padesátka, Česko 2015, komedie, 97 min., režie: Vojta Kotek, Hrají: Ondřej Pavelka, Marek Taclík, Jakub Prachař, Vilma Cibulková a další.

Trable o Vánocích

Nová DVD

Ve výborně obsazeném americkém romantickém filmu sledujeme členy rozvětvené rodiny, která se má sejít u slavnostní tabule, ale předtím by chtěl každý ještě alespoň začít řešit své potíže v partnerských vztazích.

Trable o Vánocích, USA 2015, 107 min., komedie, režie: Jessie Nelson, hrají: Diane Keatonová, John Goodman, Marisa Tomeiová a další.

Krampus: Táhni k čertu

Nová DVD

Krampus je nejstrašlivější z pekelníků, Max zase puberťák. Když velmi nešťastně prohlásí, že by Vánoce nejraději zrušil, začne venku zuřit sněhová vánice, po které už nic nebude, jako dřív. Nejen že přestane jít elektřina a nedá se nikam dovolat. To Krampus vytáhl v čele armády monster potrestat ty, kteří zavrhli Vánoce. Místo svařáku začne téct krev. A nikdo netuší, jak to zastavit.

Krampus: Táhni k čertu, USA 2015, horor/komedie, 96 min., režie: Michael Dougherty, hrají: Adam Scott, Toni Collette, Alison Tolmanová a další.

Rozsudek

Nová DVD

Právník Frank Galvin se specializuje na žaloby proti nemocnicím a lékařům, kteří profesně pochybili a poškodili na zdraví své pacienty. Nemá moc případů a své neúspěchy utápí v alkoholu. Jeho starý přítel Mickey Morrissey se dlouho marně snaží kamarádovi pomoci. Jednou Franka přesvědčí, aby se ujal případu žaloby proti uznávané nemocnici, jejíž lékaři poškodili několik pacientů…

Rozsudek, USA 1982, drama, 125 min., režie: Sideny Lumet, hrají: Paul Newman, Charlotte Ramplingová, Jack Warden a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám