Hlavní obsah

Kevin Spacey si odpočine od House of Cards, promění se v kocoura

Novinky, Stanislav Dvořák

Slavný herec Kevin Spacey letos připravuje příběh s pohádkovými prvky, což je u něj poměrně raritní. Příznivci politického dramatu House of Cards se ale nemusejí o seriál obávat, Spacey stihne obojí.

Foto: Netflix

Kevin Spacey

Článek

Ve fantasy Nine Lives se Spaceyho postava promění za trest v kočku. Hraje arogantního milionáře, který se nestará o dceru. Narozeniny dcery Rebeky (Malina Weissmanová) řeší na poslední chvíli a nemá dárek. Zajede proto do nejbližšího obchodu se zvířaty a obdrží tam od excentrického majitele kocoura Fuzzypantse.

Cestou na oslavu má nehodu a probudí se jako kocour. Jeho rodina se ho ujme a on najednou uvidí život z jiné perspektivy. Jako zvíře se musí polepšit a vysloužit si právo být zase člověkem.

Herec, který v House of Cards ztvárnil prezidenta, nedávno okomentoval americké prezidentské volby. „Říkal jsem si, zašli jsme moc daleko, překročili jsme rubikon vytvořením něčeho neuvěřitelného? Pak zapnu televizi a kouknu se na zprávy a pomyslím si, že jsme nezašli dost daleko... nesmíme zapomínat, že hraju vymyšlenou postavu - někteří kandidáti mi taky připadají fiktivní.“

Reklama

Výběr článků

Načítám