Hlavní obsah

Britové řadí Colours mezi 10 nejlepších festivalů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Colours of Ostrava patří mezi 10 nejlepších festivalů v Evropě, uvedl britský server Guardian. Vedle Colours zmínil i chorvatský Love International, německý A Summer’s Tale nebo portugalský Boom a španělský Primavera Sound.

Foto: Colours.cz

Anohni

Článek

Článek vyzdvihuje industriální prostředí Dolních Vítkovic a doprovodné atrakce. Také si povšiml péče o tělesně postižené fanoušky a hlavně uvádí, že ostravský festival je zaměřen na kvalitní vkusné interprety.

Že je dramaturgie Colours of Ostrava o úroveň výše než u většiny českých festivalů, je fakt známý hudebním publicistům a fajnšmekrům již dlouho. Typické je pro ni hledání nových špičkových interpretů v oblasti world music, ale i v alternativním rocku, soulu a v elektronice.

Tame Impala, Passenger, Thievery Corporation

Festival Colours of Ostrava (14. až 17. července 2016) letos uvítá třeba Underworld, Tame Impala, Of Monsters and Men, M83, Passenger, Thievery Corporation, ANOHNI, Kodaline, The Vaccines, Slowdive, Kiasmos a mnoho dalších.

Kromě koncertů nabídne divadla, filmy, workshopy, diskuse a výtvarné akce. Všechny detaily najdete na colours.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám