Hlavní obsah

Bryan Adams zazpívá v říjnu v Praze

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský zpěvák Bryan Adams vystoupí 5. října v pražské O2 areně. Oznámila to koncertní agentura Live Nation. Vstupenky se začnou prodávat 8. dubna v cenových relacích od 1190 do 1790 Kč.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bryan Adams v roce 2011 v pražské O2 areně

Článek

Adams vystoupil v České republice naposledy předloni na brněnském Velodromu. Do pražské O2 areny se vrátí po pěti letech.

Kanadský zpěvák, skladatel a hudebník je na hudební scéně od roku 1976. Debutoval v roce 1980 stejnojmenným albem, kterého se dodnes prodalo více než 65 miliónů kusů. V roce 1992 získal Grammy za baladu (Everything I Do) I Do It For You, jež byla součástí soundtracku k filmu Robin Hood – Král zbojníků (1991).

Na svém kontě má třináct studiových alb, z nichž několik se může pyšnit multiplatinovým prodejem. Poslední deska Get Up vyšla v říjnu loňského roku. Skladby z jeho pera se objevily nejen na nejvyšších příčkách hitparád, ale zazněly i v několika filmových klasikách.

Reklama

Výběr článků

Načítám