Hlavní obsah

Každý z One Direction bude mít svou kariéru

Právo, ŠH

Členové britsko-irské chlapecké skupiny One Direction, která má momentálně uměleckou pauzu, budou také sólovými interprety. V rozhovoru pro stanici E! News to uvedl Simon Cowell, majitel vydavatelství Syco Music, pod které formace patří. Cowell je rovněž producent, který skupinu One Direction sestavil a přivedl na scénu.

Foto: Sony Music

One Direction mají momentálně uměleckou pauzu.

Článek

„Jsem si naprosto jist, že i další čtyři kluci půjdou ve stopách Zayna Malika a budou mít také sólové kariéry. Od začátku bylo jasné, že si budou muset dát pauzu. Nemůžete stále pracovat v takovém tempu, jak pracovali oni. Během příštích měsíců oznámíme řadu novinek, ale nadále platí, že toto není konec One Direction,“ prohlásil Cowell.

Skupinu původně tvořili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Poslední jmenovaný ji však loni v březnu opustil a už pětadvacátého tohoto měsíce vydá jako první z kapely svou sólovou desku. Na albu pojmenovaném Mind Of Mine bude čtrnáct skladeb. Jako host se na něm představí americká zpěvačka Kehlani.

Před časem se objevila informace o tom, že svou sólovou kariéru startuje také Harry Styles. Již na konci roku nahrál čtyři písně, na nichž se kromě něho autorsky podíleli kytarista Johnny McDaid z formace Snow Patrol a producent Gary Go. Populární americký raper Jay-Z navíc přispěchal s prohlášením, že Stylesovi s jeho prvotinou rád pomůže a díky tomu bude během roku největší hudební hvězdou.

Minulý týden se však objevila další informace, sice že Styles bude hrát ve filmu Dunkirk režiséra Christophera Nolana.

Příběh z druhé světové války bude mít premiéru v červenci roku 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám