Hlavní obsah

Depp se vrací ke sci-fi Neviditelný muž

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Johnny Depp podepsal se společností Universal smlouvu na roli Neviditelného muže. Tato klasická sci-fi podle předlohy H.G. Wellse byla poprvé zfilmována už v roce 1933.

Foto: Reuters

Johnny Depp

Článek

Neviditelného muže chystají producenti Alex Kurtzman a Chris Morgan. Zatím není jasné, v jaké fázi se projekt nachází a kdy bude uveden v kinech. Podle informací serveru The Hollywood Reporter studio Universal v současné době oživuje řadu klasických sci-fi monster.

Foto: Universal

Neviditelný muž s Claudem Rainsem (1933)

Román H.G. Wellse byl natočen v roce 1933 s Claudem Rainsem v hlavní roli. Hrál vědce, který se stane neviditelným po požití záhadné látky. Přinese mu to ale pouze neštěstí. Trpí paranoiou a látka ho nutí páchat zločiny. Neviditelný muž měl velký úspěch a inspiroval řadu dalších podobných filmů i televizních seriálů.

Johnny Depp aktuálně natočil mysteriózní krimi London Fields a na rok 2017 chystá další pokračování Pirátů z Karibiku. Jack Sparrow a Will Turner se tentokrát společně postaví novému nepříteli, pirátu Salazarovi, kterého si zahraje Javier Bardem.

Reklama

Výběr článků

Načítám