Hlavní obsah

Seriál Brada Pitta a Toma Hankse se má vyhodit a natočit celý znova

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Lewis a Clark z producentské dílny Brada Pitta a Toma Hankse se nebude vysílat a natočí ho znovu. Materiál na motivy knihy Stephena E. Ambrosa Undaunted Courage totiž nedopadl uspokojivě.

Foto: Reuters

Brad Pitt

Článek

„Rozhodli jsme se to celé předělat, scénář napíše Michelle Ashfordová,” uvedla společnost HBO v tiskovém prohlášení.

Ashfordová napsala i původní scénář s Edem Nortonem a Johnem Curranem. Dále je autorkou úspěšných titulů jako John Adams a The Pacific. Až se definitivně rozhodne, že se seriál bude znovu natáčet, HBO může uvažovat o tom, zda některé části starého seriálu použije a zda je nutné měnit herce.

Foto: Profimedia.cz

Casey Affleck

Projekt má pozoruhodný vývoj. Několik let se připravoval a loni se režisér Curran a kameraman Roby Hardy tak pohádali, že opustili natáčení a ve skladech v Kanadě zanechali spoustu kostýmů a rekvizit.

Jedná se o poměrně drahý historický seriál z doby prezidenta Jeffersona, dosavadní náklady jistě nebyly malé. Casey Affleck v něm hrál titulní roli Meriwethera Lewise, ale teď není jisté, že se do seriálu vrátí. Jeho mluvčí to odmítl komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám