Hlavní obsah

Nová DVD: Marťan a Sofie první: A královské dcery

Právo, Věra Míšková

Po úspěšném tažení kiny vychází Marťan s Mattem Damonem v titulní roli. Velká hrdinství malých princezen nesou název Sofie první: A královské dcery.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 4. týden

Článek

Marťan

Nová DVD

Astronaut Mark Watney během mise na Mars málem zahynul v prašné bouři. Zbytek posádky planetu opustil v domnění, že je mrtvý. Ale Watney na nepřátelské planetě přežil a musí využít veškerý důvtip, invenci a technické znalosti, aby nalezl způsob, jak vyslat signál na Zemi. Když se mu to podaří, začne NASA a mezinárodní tým vědců neúnavně pracovat, aby ho dostali domů.

Marťan, USA 2015, sci-fi, 134 min., režie: Rodley Scott, hrají: Matt Damon, Jessica Chastainová, Jeff Daniels, Kate Mara a další.

Sofie první: A královské dcery

Nová DVD

Sofie zažije odvážné dobrodružství s Mulan v království Wei Ling, princezna Jasmína poletí na létajícím koberci s princeznou Jasmínou, o síle přátelství a skutečných darech života se přesvědčí Belle a Tiana Epizody: 1. Amulet a hymna, 2. Princezny zachránkyně, 3. Dar slečny Zimy, 4. Dvě na koberci, 5. Ztratil se Minimus.

Sofie první: A královské dcery, USA 2015, animované pohádky, 109 min., režie: Jammie Mitchellová, v českém znění: Klára Nováková, Johana Krtičková, David Štěpán, Jitka Moučková, Ladislav Cigánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám