Hlavní obsah

Nova láká na seriály Drazí sousedé a Na vodě

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Nova představila ve středu svoje novinky pro jaro 2016, mimo jiné seriál Drazí sousedé, komediální seriál Na vodě a show Tvoje tvář má známý hlas.

Foto: Nova

Veronika Kubařová (seriál Na vodě)

Článek

„K úplným novinkám patří komediální drama Drazí sousedé a spoustu zábavy přinese divákům skvělá show plná celebrit Tvoje tvář má známý hlas,“ tvrdí programová ředitelka Alex Ruzek.

V seriálu Drazí sousedé půjde o třicetimiliónové dědictví, které proti sobě postaví obyvatele malé vesničky a rozmazlené příbuzné z města.

V hlavních rolích uvidíme Lenku Zahradnickou, Tomáše Novotného, Milana Šteindlera, Danu Batulkovou a další. Bude se vysílat každé pondělí a středu.

Foto: Nova

Tvoje tvář má známý hlas

V sobotu večer poběží show Tvoje tvář má známý hlas. České celebrity se mají představit v rolích světových hvězd. K hlavním tvářím budou patřit Ivana Chýlková, Petr Rychlý, Iva Pazderková, David Kraus, Petr Vondráček či Anna Fialová a David Mišík. Jejich výkony posoudí porota – Jakub Kohák, Janek Ledecký a Jitka Čvančarová.

Pokračovat budou starší seriály Ulice či Ordinace v růžové zahradě.

Reklama

Výběr článků

Načítám