Hlavní obsah

Filmové premiéry: Do posledního dechu, Alvin a Chipmunkové, Padesát odstínů černé a Druhá šance

Právo, Věra Míšková

Hrdinský akční thriller Do posledního dechu vypráví skutečný příběh nejodvážnější plavby malého záchranného člunu v historii pobřežní stráže. Veverky Alvin, Simon a Theodore mají už čtvrtý příběh, nazvaný Alvin a Chipmunkpvé: Čiperná jízda. Poldův švagr je komedie o tom, co se stane, když se člověku s pověstí nejdrsnějšího poldy ve městě nacpe do rodiny coby švagr prťavý a užvaněný idiot. Rok poté, co do kin s velkou slávou vstoupilo Padesát odstínů šedi, je na světě parodie nazvaná Padesát odstínů černé. Z Dánska přichází drama dvou detektivů Druhá šance.

Upoutávka na film Do posledního dechuVideo: Falcon

 
Článek

Do posledního dechu

Novou Anglii zasáhla 18. února 1952 rozsáhlá bouře, během níž byl ropný tanker, mířící do Bostonu, roztržen vedví a ve svém rychle se potápějícím trupu uvěznil více než 30 námořníků.

Zástupce hlavního strojníka Ray Sybert si záhy uvědomuje, že je jen na něm, aby se ujal velení nad vystrašenou posádkou, a přiměl ji k tomu, aby udržela loď na hladině. Velící důstojník pobřežní stráže mezitím nařizuje odvážnou operaci ve snaze ztroskotanou posádku zachránit.

Do posledního dechu, USA 2016, dobrodružné drama, 118 min., režie: Craig Gillespie, hrají: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster, Eric Bana a další.

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

Upoutávka na film Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda Video: CinemArt

Nový příběh populárních veverek začíná tradičně sérií nedorozumění: Alvin, Simon a Theodore dojdou k pevnému přesvědčení, že se Dave, jejich velký člověčí kamarád, chystá požádat svou novou přítelkyni o ruku a opustí je. A oni navíc jeho svatbou získají naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese. Tomu je třeba za každou cenu zabránit.

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda, USA 2016, animovaná komedie, 92 min., režie: Walt Becker, v českém znění: Dalibor Gondík, Viktor Dvořák, Ivo Hrbáč a další.

Poldův švagr

Upoutávka na film Poldův švagrVideo: CinemArt

Ben má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely, kterou si má brát. Její brácha James sice není z budoucího svazku nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena alespoň udělat pořádného chlapa.

Poldův švagr, USA 2016, akční komedie, 101 min., režie: Tim Story, hrají: Ice Cube, Kevin Hart, Olivia Munnová, Benjamin Bratt a další.

Padesát odstínů černé

Upoutávka na film Padesát odstínů černéVideo: BontonFilmCZ

Jaké by to bylo, kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli byl úplně marný? Když se navíc hrdince filmu dostane tvrdé lekce bejčákem pojmenovaným Nespoutaný Django, je jasné, že u Padesáti odstínů šedi filmové srandičky zdaleka nekončí.

Padesát odstínů černé USA 2016, komedie, 88 min Režie: Michael Tiddes, hrají: Marlon Wayans, Kali Hawk, Jane Seymourová, Mike Epps, Andrew Bachelor, Fred Willard, a další.

Druhá šance

Upoutávka na film Druhá šanceVideo: Film Europe

Detektivové Andreas a Simon žijí zcela rozdílné životy. Andreas je spořádaný manžel, zatímco čerstvě rozvedenému Simonovi se všechno hroutí pod rukama. Situace se náhle změní poté, co jsou přivolání k brutální hádce mezi párem narkomanů.

Když Andreas objeví jejich zanedbaného syna, rozhodne se porušit zákony, které má hájit, a kojence unese. Nyní je řada na Simonovi, aby znovu nastolil rovnováhu mezi dobrem a zlem.

Druhá šance, Dánsko 2014, drama, 102 min., režie: Suzanne Bierová, hrají: Nikolaj Coster-Waldau, Maria Bonnevie, Ulrich Thomsen a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám