Hlavní obsah

Woody Allen natočí seriál z 60. let s Miley Cyrusovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Popová hvězdička Miley Cyrusová spolupracuje s Woodym Allenem, který chystá poprvé v životě seriál. Bude se odehrávat v šedesátých letech a uvede ho internetová společnost Amazon.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrusová

Článek

Woody Allen si bude sám psát i režírovat svůj projekt, jenž zatím nemá jméno. Natáčení začne v březnu a vedle Miley si zahraje také komička Elaine Mayová. Popová hvězdička měla vždy blízko k televizi, její jméno je spojeno s filmy a seriály jako např. Hannah Montana, The Last Song a LOL.

„Woody Allen je vizionářský tvůrce, který natočil některé z nejlepších filmů všech dob. Je ctí s ním pracovat na prvním televizním seriálu,“ uvedl viceprezident Amazon Studios Roy Price.

Legendární filmař řekl, že Amazon na něj hodně naléhal, aby s nimi udělal seriál, ačkoliv on prý ani nevěděl, co to je streamování. Namítal, že nemá na seriál nápady a že se nikdy na televizi nedíval. Firma ale pořád zdůrazňovala, že bude mít absolutní tvůrčí svobodu, a navyšovala honorář, až to vzdal.

Foto: HCE

Do Říma s láskou

„A litoval jsem toho každou vteřinu od té doby, co jsem řekl o.k. Bylo to pro mě tak těžké. Trochu namyšleně jsem si myslel, že to udělám jako film, film v šesti dílech, ale ukázalo se, že to tak není. Pro mě to bylo strašně složité, bojoval jsem s tím... Jen doufám, že až to konečně udělám, nebudou strašně zklamaní, protože jsou moc milí a já je nechci zklamat.“

Woodymu Allenovi, který se ve skutečnosti jmenuje Allen Stewart Königsberg, je osmdesát let a režíroval neuvěřitelných 50 celovečerních filmů. Mezi jeho nejnovější díla patří Jasmíniny slzy, Iracionální muž a Kouzlo měsíčního svitu.

Reklama

Výběr článků

Načítám